Hoppa till huvudinnehåll
Händelse

Räppilyriikkatyöpaja 8-luokkalaisille

Kake Karissonin räppilyriikkatyöpaja 8-luokkalaisille

Hermannin koulu Hermannin koulun juhlasali
24.05.2024

Beskrivning

Kake Karissonin räppilyriikkatyöpaja Hermannin koulun 8-luokkalaisille. Voit ilmoittautua yhteen pajaan. Pajat ovat 10.00-10.45 ja 11.00-11.45.

Lyriikkapaja on Pop&Rap-artisti Kake Karissonin ohjaama työpaja, jossa opit oman laulun, räpin tai runon kirjoittamista. Sen aikana pääset harjoittelemaan riimien muodostamista, omien ajatusten käsittelyä lyriikan muodossa ja opit, miten luoda oman aiheen ympärille kokonainen tarina. Omia biisejä ja runoja on mahdollista tehdä yksin tai kavereiden kanssa yhdessä, joten rohkeasti vain kokeilemaan! Lisäksi, jos haluat, on sinulla mahdollista päästä harjoittelemaan mikrofoniin laulamista/räppäämistä ja esiintymistä.

Lyriikkapajan jälkeisen keikan aikana kuullaan Kake Karissonin hyvää fiilistä tuovia kappaleita, jotka rohkaisevat kuulijaa menemään rohkeasti kohti omia unelmiaan. Keikka tarjoaa myös lyriikkapajoihin osallistuneille mahdollisuuden loistaa, sillä he saavat halutessaan nousta lavalle esittämään omia tuotoksiaan.

Kontaktperson

Laura Sillanpää laura.sillanpaa@salo.fi 050 325 7103

Respons

evenemanget har avslutats. Hur gick det och hur var det? Ge respons! På så sätt kan vi göra evenemanget ännu bättre nästa gång.

Ge oss Feedback