Siirry pääsisältöön
Paja

Räppityöpaja 8-luokkalaisille paja 2

Kake Karissonin räppilyriikkapaja 8-luokkalaisille. Paja 2

Kuvaus

Kake Karissonin räppilyriikkapaja 8-luokkalaisille. Yhteen työpajaan mahtuu maksimissaan 45 osallistujaa. 8-luokkalaisten työpaja 2 on klo 11-11.45. Voit osallistua yhteen työpajaan!

Lyriikkapaja on Pop&Rap-artisti Kake Karissonin ohjaama työpaja, jossa opit oman laulun, räpin tai runon kirjoittamista. Sen aikana pääset harjoittelemaan riimien muodostamista, omien ajatusten käsittelyä lyriikan muodossa ja opit, miten luoda oman aiheen ympärille kokonainen tarina. Omia biisejä ja runoja on mahdollista tehdä yksin tai kavereiden kanssa yhdessä, joten rohkeasti vain kokeilemaan! Lisäksi, jos haluat, on sinulla mahdollista päästä harjoittelemaan mikrofoniin laulamista/räppäämistä ja esiintymistä.

Lyriikkapajan jälkeisen keikan aikana kuullaan Kake Karissonin hyvää fiilistä tuovia kappaleita, jotka rohkaisevat kuulijaa menemään rohkeasti kohti omia unelmiaan. Keikka tarjoaa myös lyriikkapajoihin osallistuneille mahdollisuuden loistaa, sillä he saavat halutessaan nousta lavalle esittämään omia tuotoksiaan.

Ilmoittaudu pajaan

24.05.2024
  • 11:00 – 11:45 Juhlasali
    0 / 45
    Varaukset