Porolahden liikuntapäivä 2019

Porolahden peruskoulussa vietetään liikuntapäivää tiistaina 30.4. klo 9-12. Ohjelmassa on mm. pallopelejä, retkiä, keilausta, minigolfia, itsepuolustusta, tanssia, yms.

Porolahden peruskoulu Koulun alue ja lähiympäristöt
30.04.2019

Tervetuloa viettämään sporttista aamupäivää! Oppilaat saavat valita itselleen yhden liikunnallisen pajan. Kouluun tullaan klo 9, ellei valittavassa pajassa ole muuta erityisaikataulua. Ruokailu tapahtuu koululla pajanpitäjien ilmoittamana aikana (poikkeus agility, jonne eväät mukaan koululta). Huom! Lue pajan tiedoista tarkempi aikataulu, kokoontumispaikka ja ohjeistus esim. varusteista tai lajin mahdollisista maksuista.

Liikuntapäivän päätteeksi oppilaat saavat seurata Lava on vapaa -tapahtumaa juhlasalissa klo 12.15 alkaen.

Jaakko Merikari jaakko.merikari@edu.hel.fi

Pajat 30.04.2019