Händelse

Tekemistä ja toimintaa kesäloman kynnyksellä (kevät 2024)

Tarjolla on erilaisia pajoja ja kivaa tekemistä viimeisen kouluviikon alkupäiville. Voit valita kiinnostuksesi mukaan erityyppisiä aktiviteetteja.

Riihikallion koulu Riihikallion koulu
27.05.2024 28.05.2024 29.05.2024

Nyt on tarjolla kivaa tekemistä viimeiselle kouluviikolle, sinä Rihan 6.-8.-luokkalainen! Ajatuksena on, että sinulla on ilmoittautumisesi jälkeen ohjelmassa yhteensä KUUSI erilaista pajaa maanantaista keskiviikkoon 27.5.-29.5.! Kaikille pakollinen paja on 9.lk:n tanssit tiistaiaamupäivänä 28.5.

Olethan tarkkana, että ilmoittaudut nimenomaan sinulle tarkoitettuihin pajoihin!

HUOM. Pajaohjelmassa pyörii pajoja, joihin on ennalta määrätyt osallistujat:
- Juhlalounaan tarjoilupaja (maanantaiaamupäivä ja tiistai-iltapäivä; vastuuhenkilönä Satu Munukka)
- Potkiaisten suunnittelupaja
- 7.-luokkalaisten metsäpäivä (lue tarkkaan ilmoittautumisohjeet; vastuuhenkilönä Milja Aitolehti)
- Suvivirsi soimaan (kevätjuhlan säestäjät; vastuuhenkilönä Leea Antila)
- Rästitehtäväpajat (erikseen määrätyt oppilaat)

Näihin osallistuvat eivät voi valita muita pajoja edellämainittujen pajojen aikoina.

Pauli Saha

Respons

evenemanget har avslutats. Hur gick det och hur var det? Ge respons! På så sätt kan vi göra evenemanget ännu bättre nästa gång.

Ge oss Feedback

Verkstäder