Händelse

Rantakylän yhtenäiskoulun 5-6lk:n valinnaisainepajat lv.2022-2023

Esivalinnan perusteella on rakennettu lopullinen pajapaletti. Tee valintasi huolella ja ajoissa! (5lk: 29.3. alkaen ja 4 lk: 30.3. alkaen!) Pajat täyttyvät nopeasti!

Rantakylän yhtenäiskoulu Rantakylän yhtenäiskoulu
16.08.2022 18.10.2022 17.01.2023 28.03.2023

Beskrivning

Koulukohtaiset valinnaisaineet (0,5 + 0,5 vvh) on annettu oppilaan valittavaksi. Valinnaisainepajoja perustetaan enintään 18 kpl. Oppilas valitsee kaksi pajaa, joiden on oltava eri jaksoissa. Opiskelu kussakin pajassa kestää jakson verran eli 10 x 2 oppituntia. Osallistujamäärä on rajattu. Jos pajaan ei mahdu, on valittava joku toinen paja. Pajaa ei perusteta, mikäli siihen ei tule riittävästi valintoja. KO-6lk minä kodissa -paja on tarkoitettu vain kuutosluokkalaisille. Älä valitse pajaa, jolla olet jo ollut!

Petri Pulkkinen petri.pulkkinen@sivistys.mikkeli.fi
  1. Idéskapande
  2. Publicera verkstäder
  3. Bekanta dig med verkstäder
  4. Anmälan

Anmälan har avslutats och evenemanget närmar sig. Innan evenemanget skriver arrangörsteamet ut deltagarlistor och delar ut dem till nyckelpersoner. Verkstadshållarna förbereds för sin verkstad och samtidigt säkerställs att alla har det matrerial och den utrustning de behöver. Glad PopUp-dag!