Hoppa till huvudinnehåll
Verkstad

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Tutustu alan opiskelumahdollisuuksiin Keudassa.

Beskrivning

Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisilleasiakkaille ja asiakasryhmille.
Tarjoilijana huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä ruokien että juomien tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua.
Keudassa on hyvät laitteet ja uudet tilat oppimisen tueksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alaan myös käytännössä, sillä järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia aina kahvituksista à la carte -tarjoiluihin. Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi tutkinnon – voit täydentää osaamistasi esimerkiksi elintarvikealan, liiketoiminnan
tai matkailualan tutkinnoilla. Osallistumme aktiivisesti alan kilpailuihin, tapahtumiin ja esim. Gastro-messuille.

Anmälan till verkstad

14.12.2021
  • 09:00 – 10:00 Sarviniitynkatu 9
    5 / 15
    Bokningar
  • 10:10 – 11:00 Sarviniitynkatu 9
    9 / 15
    Bokningar
  • 12:00 – 12:55 Sarviniitynkatu 9
    7 / 15
    Bokningar