Tapahtuma

Oppimisen foorumi 2020 Mäntsälä/Tuusula/Pornainen (TAPAHTUMA SIIRTYY JÄRJESTETTÄVÄKSI 30.10.2021)

Mäntsälässä Riihenmäen koululla vietetään lauantaina 24.10.2020 koulutustapahtuma Oppimisen foorumi 2020, johon osallistuvat Mäntsälän, Tuusulan ja Pornaisten opetushenkilöstö.

Tuusulan opetustoimi ja Mäntsälän opetuspalvelut Riihenmäen koulu, Einontie 3 04600 Mäntsälä
24.10.2020

Kuvaus

Koulutuspäivä toteutetaan Mäntsälän kunnan Riihenmäen yhtenäiskoulussa (Einontie 3, Mäntsälä). Paikalla on noin 800 opettajaa, joiden lisäksi mukana ovat koulujen rehtorit, kuntapäättäjiä sekä kutsuvieraita yhteistyökunnistamme Uudeltamaalta. Koulutuspäivän aikana on luentoja ja toiminnallisia tai keskustelevia koulutuspajoja, joita pitävät sekä kuntien omat opettajat että ulkopuoliset asiantuntijat. Kaikella päivän tarjonnalla pyrimme tukemaan uuden opetussuunnitelman mukaista toimintakulttuuria. Opettajat saavat rakentaa oman koulutuspäivänsä sisällön noin sadan erilaisen koulutuspajan/luennon kokonaisuudesta. 

Yhteydenotot pyydämme ensisijaisesti
- Koulutuspajat: Katri Utriainen, katri.utriainen@tuusula.fi
- Messut: Hanna Kuosa, hanna.kuosa@edu.mantsala.fi

Järjestäjän yhteyshenkilö

Katja Elo (projektipäällikkö) katja.elo@tuusula.fi 040 314 4028

Haluatko muokata luomaasi pajaa?

Pyydä pajan muokkauslinkki
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Ideointivaiheessa valmistellaan tuleva tapahtuma. Järjestelytiimi vastaa aikataulujen laatimisesta ja tapahtuman tiedottamisesta. Ideointivaiheessa halukkaat pajanpitäjät voivat jättää alustavan pajaehdotuksen, joista järjestelytiimi valitsee päivään sopivat. Voit jättää pajaehdotuksesi tässä. Ainoastaan järjestelytiimi voi nähdä ehdotuksesi.

Ehdota uutta pajaa

Pajat 24.10.2020