Pertun koulun pajapäivä ke 29.5.

Pajapäivä Pertun koulussa

Pertun koulu Pertun koulu
29.05.2019

Oppilaat ovat ideoineet erilaisia pajoja. Pertun koulun jokainen luokka on näiden ideoiden pohjalta valinnut 2 pajaideaa, joista luokat ovat suunnitelleet kaksi pajaa. Pajat ovat 9.15-10 ja 12.15-13, joiden välissä ruokailu, pitkä välitunti ja luokan kanssa omaa toimintaa. Tehdään tästä yhdessä innostava ja iloinen tapahtuma keskelle viimeistä kouluviikkoa.

Marika Sutelainen marika.sutelainen@tuusula.fi 040-3143303

Pajojen julkaisuvaiheessa järjestelytiimin hyväksymistä pajaehdotuksista luodaan lopulliset pajasivut, jotka ovat samalla pajojen tiedotus- ja mainossivuja. Pajanpitäjät voivat muokata aiemmin palvelussa jättämästään ehdotuksesta valmiin pajakuvauksen tai tehdä sen kokonaan uudelleen klikkaamalla alla olevaa painiketta. Pajat tulevat julkisesti näkyviin vasta järjestelytiimin hyväksyttyä ja julkaistua ne.

Ehdota uutta pajaa

Pajat 29.05.2019