Liikunta- ja hyvinvointipäivä 2019

Kilterin koulu Myyrmäki

Eri yhteistyötahojen kanssa järjestettävä päivä, jonka aikana oppilaat pääsevät tutustumaan yhteen tai useampaan liikunnalliseen ja/tai hyvinvointia edistävään työpajaan. Työpajojen kesto vaihtelee 30 minuutin ja 4 tunnin välillä. Yhteistyössä mm. alueen lähiurheiluseurat, Nuorisotila Arkki, Vantaankosken seurakunta, Liikkuva koulu Vantaa, Myyrmäen urheilupuisto, Seikkailupuisto Huippu.

Aleksi Fredriksson aleksi.fredriksson@eduvantaa.fi 0406342713

Pajat 28.05.2019