Oppilasagenttien messut

Lohjan kaupungin oppilasagenttien yhteinen tapahtuma.

Lohjan kasvatus ja opetus Selviää myöhemmin
12.09.2019

Oppilasagentit kokoontuvat jälleen saman katon alle, nyt omilla messuillaan.

Messuilla oppilasagentit pitävät pajoja vuorollaan osaamistansa asioista sekä osallistuvat toisten oppilasagenttien pajoihin. Pajat ovat pääsääntöisesti 30 minuutin mittaisia. Mikäli haluatte ehdottaa pidempää tai lyhyempää pajaa, lisätkää se tieto pajailmoitukseenne. Nyt on aika miettiä, mikä on teidän koulunne oppilasagenttien erikoisosaamisala, ja tehdä pajailmoittautuminen.

Messuilla on myös mahdollista pitää ständiä jolla esittelee oman koulun oppilasagenttitoimintaa esimerkiksi kuvien ja videoiden kautta.

Reetta Judén reetta.juden@lohja.fi 0443740485

Ideointivaiheessa valmistellaan tuleva tapahtuma. Järjestelytiimi vastaa aikataulujen laatimisesta ja tapahtuman tiedottamisesta. Ideointivaiheessa halukkaat pajanpitäjät voivat jättää alustavan pajaehdotuksen, joista järjestelytiimi valitsee päivään sopivat. Voit jättää pajaehdotuksesi tässä. Ainoastaan järjestelytiimi voi nähdä ehdotuksesi.

Ehdota uutta pajaa

Pajat 12.09.2019