Hoppa till huvudinnehåll
Verkstad

Ranskalaista gastronomiaa työhyvinvointiin

Pajassa kuullaan esitelmä Ranskan gastronomiasta Toisen keisarikunnan aikana. Osallistujat saavat mukaansa ruokaohjeita. Klo 14.30 - 16.00 luokassa 6.

Beskrivning

"Ihminen sai syntymänsä hetkellä vatsaltaan käskyn syödä vähintään kolme kertaa päivässä saadakseen takaisin ne voimat, jotka työnteko häneltä vie", näin kirjoitti Alexandre Dumas Ranskan Toisen keisarikunnan aikana jättäen suuren jäljen myös gastronomian historiaan.
Tervetuloa käymään pöytään pajassa, jossa tutustumme Napoleon III ajan ruokakulttuuriin. Aikakautta leimasivat edistys ja nopea teollistuminen, Pariisin huima muuttuminen ja rautatiet...mutta myös suuret muutokset ruokakultturissa.

Anmälan till verkstad

29.01.2019
  • 14:30 – 16:00 Suutarinkylän peruskoulu
    5 / 24
    Bokningar