Vertaisoppimisen päivä 2024

Vuosittainen koulun tapahtumapäivä, jossa oppilaat saavat opettaa toisiaan erilaisissa oman kiinnostuksen mukaisissa pajoissa

Vuoniityn peruskoulu Vuoniityn peruskoulu, Koukkusaarentien toimipiste
24.05.2024

Vertaisoppimisen päivänä koululla on erilaisia pajoja, joissa oppilaat opettavat toisiaan. Päivä alkaa klo 9:00 kotiluokassa ja päivän aikana oppilaalla, joka ei ole opettajana, on yhteensä viisi puolen tunnin pajaa, tai vastaava aika pidempään kestäviä pajoja (esim. kaksi tunnin pajaa ja yksi puolituntinen paja).

Valitessasi pajoja muista valita ruokailu yhdeksi pajaksi!

Arto Alho arto.alho@edu.hel.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtumapäivä koittaa. Ennen tapahtumaa järjestelytiimi tulostaa osallistujalistat ja jakaa ne tapahtuman avainhenkilöille. Pajan pitäjät valmennetaan opetustuokion pitämiseen ja samalla varmistetaan että kaikilla on tarvittavat materiaalit ja välineet käytössä. Iloista PopUp-koulupäivää!

Pajat 24.05.2024