Alkuluokkien avoimet ovet luottamushenkilöille sekä kunnan johtoryhmälle

Neljä Nurmijärven kunnan alkuluokkaa avaa ovensa tutustumista varten tiistaina 4.10. aamupäivällä. Iltapäivällä järjestetään kyselytunti alkuluokkatoimintaa koskien.

Nurmijärven kunta Nurmijärvi
04.10.2022

Avoimissa ovissa alkuluokkien kasvattajat ja esihenkilöt kertovat yksikkönsä alkuluokkatoiminnasta ja sen periaatteista, minkä lisäksi on mahdollista kiertää ryhmissä tutustumassa alkuluokkien arkeen.

Iltapäivän kyselytunnilla varhaiskasvatuspalveluiden hallinnosta ja koulutuspalveluiden johtotiimistä koottu kehittäjätiimi vastaa alkuluokkaa koskeviin kysymyksiin kunnantalon valtuustosalissa. Kyselytuntiin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Tapahtuma on tarkoitettu Nurmijärven kunnan luottamushenkilöille sekä kunnan johtoryhmälle.

Assi Battilana assi.battilana@nurmijarvi.fi 0403172418

Pajat 04.10.2022