Alkuluokkien avoimet ovet

Kahdeksan Nurmijärven kunnan alkuluokkayksikköä avaa ovensa tutustumiskäyntejä varten tiistaina 27.9. ja keskiviikkona 28.9. aamupäivällä.

Nurmijärven kunta Nurmijärvi
27.09.2022 28.09.2022

Avoimissa ovissa alkuluokkien kasvattajat ja esihenkilöt kertovat yksikkönsä alkuluokkatoiminnasta ja sen periaatteista, minkä lisäksi on mahdollista kiertää ryhmissä tutustumassa alkuluokkien arkeen.

Tapahtuma on tarkoitettu Nurmijärven kunnan varhaiskasvatus- ja koulutuspalveluiden henkilöstölle. Ilmoittauduthan käyttämällä joko @nurmijarvi.fi- tai @edu.nurmijarvi.fi-sähköpostiasi. Muut ilmoittautumiset poistetaan.
Otathan henkilökorttisi mukaan vierailulle.

Assi Battilana assi.battilana@nurmijarvi.fi 0403172418

Ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtumapäivä koittaa. Ennen tapahtumaa järjestelytiimi tulostaa osallistujalistat ja jakaa ne tapahtuman avainhenkilöille. Pajan pitäjät valmennetaan opetustuokion pitämiseen ja samalla varmistetaan että kaikilla on tarvittavat materiaalit ja välineet käytössä. Iloista PopUp-koulupäivää!