Avoimet ovet yseille Keuda Nurmijärven Lopentien toimipisteessä

Avointen ovien tutustumispäivä yhdeksäsluokkalaisille

Keuda Nurmijärvi Keuda Nurmijärvi, Lopentie 20, 01860 PERTTULA
16.01.2023

Yhdeksänneltä luokalta toiselle asteelle opiskelemaan siirtyville suunnattu avointen ovien tutustumiskierros Keudan Lopentien koulutusaloille.

Nurmijärveläisten koulujen oppilaanohjaajat keräävät tiedon oppilasryhmistä ja lähettävät tiedon suoraan eero.lounela@keuda.fi

Muiden kuntien kouluista tuleville ryhmille oppilaanohjaajat varaavat ryhmätutustumisen Popupkoulun varausjärjestelmän kautta.

Eero Lounela eero.lounela@keuda.fi 050 432 0425

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.