Aseman koulun kerhot syksyllä 2021

Aseman koulun kerhot 1.-4.-luokkalaisille alkavat viikolla 38. Mikäli haluamasi kerho on täynnä, ilmoittaudu varasijalle lähettämällä opettajalle Wilma-viestiä.

Aseman koulu (Hamina) Aseman koulu
23.09.2021 22.09.2021

Aseman koulun kerhot 1.-4.-luokkalaisille alkavat viikolla 38.

Keskiviikkona 22.9. alkaa koodauskerho Merjan, Camillan, Päivin ja Hannan luokille (klo 13-14) sekä liikuntakerho Camillan, Nooran ja Hannan luokille (klo 14-15).

Torstaina 23.9. alkaa askartelukerho Mirvan, Merjan, Sinin ja Päivin luokille (klo 13-14).

Mikäli haluamasi kerho on täynnä, ilmoittaudu varasijalle lähettämällä opettajalle Wilma-viesti.

HUOM! Käytä ilmoittautumisessa huoltajan sähköpostiosoitetta.