Siirry pääsisältöön
Paja

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Hyvät eväät ruoka- ja juomakulttuurin kiehtovaan maailmaan! Tutustu alan opiskelumahdollisuuksiin Keudassa.

Kuvaus

Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisilleasiakkaille ja asiakasryhmille.
Tarjoilijana huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä ruokien että juomien tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua.
Keudassa on hyvät laitteet ja uudet tilat oppimisen tueksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alaan myös käytännössä, sillä järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia aina kahvituksista à la carte -tarjoiluihin. Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi tutkinnon – voit täydentää osaamistasi esimerkiksi elintarvikealan, liiketoiminnan
tai matkailualan tutkinnoilla. Osallistumme aktiivisesti alan kilpailuihin, tapahtumiin ja esim. Gastro-messuille.

Ilmoittaudu pajaan

17.11.2021
  • 09:00 – 10:00 Kokoontuminen ala-aulassa
    1 / 8
    Varaukset
  • 10:10 – 11:10 Kokoontuminen ala-aulassa
    0 / 8
    Varaukset
  • 12:00 – 12:55 Kokoontuminen ala-aulassa
    3 / 8
    Varaukset