Rantakylän yhtenäiskoulun 5-6lk:n valinnaisainepajat lv.2021-2022

Esivalinnan perusteella on rakennettu lopullinen pajapaletti. Tee valintasi huolella ja ajoissa! (5lk: 29.3. alkaen ja 4 lk: 30.3. alkaen!) Pajat täyttyvät nopeasti!

Rantakylän yhtenäiskoulu Rantakylän yhtenäiskoulu
31.03.2022 20.01.2022 04.11.2021 12.08.2021

Koulukohtaiset valinnaisaineet (0,5 + 0,5 vvh) on annettu oppilaan valittavaksi. Valinnaisainepajoja perustetaan enintään 18 kpl. Oppilas valitsee kaksi pajaa, joiden on oltava eri jaksoissa. Opiskelu kussakin pajassa kestää jakson verran eli 10 x 2 oppituntia. Osallistujamäärä on rajattu. Jos pajaan ei mahdu, on valittava joku toinen paja. Pajaa ei perusteta, mikäli siihen ei tule riittävästi valintoja. KO-6lk minä kodissa -paja on tarkoitettu vain kuutosluokkalaisille. Älä valitse pajaa, jolla olet jo ollut!

Petri Pulkkinen petri.pulkkinen@sivistys.mikkeli.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtumapäivä koittaa. Ennen tapahtumaa järjestelytiimi tulostaa osallistujalistat ja jakaa ne tapahtuman avainhenkilöille. Pajan pitäjät valmennetaan opetustuokion pitämiseen ja samalla varmistetaan että kaikilla on tarvittavat materiaalit ja välineet käytössä. Iloista PopUp-koulupäivää!