Koulutusinfo Kirkkotiellä 13.4.2021

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin ja tekemään kierroksen oppilaitoksessa.

Keuda Tuusula Kirkkotie 31 Tuusula
13.04.2021

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin. Kirkkotiellä voit suorittaa lastenohjaaja-, nuoriso- ja yhteisöohjaaja-, lähihoitaja-, kampaaja- tai kosmetologitutkinnon. Aluksi pidämme infon auditoriossa ja sen jälkeen teemme kierroksen oppilaitoksessa. Info alkaa klo 13 ja päättyy noin klo 14. Kokoontuminen oppilaitoksen pääaulassa.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.

Pajat 13.04.2021