Tapahtuma

Elintarvikealaan tutustuminen Sibeliuksenväylällä 14.1.21

Tervetuloa tutustumaan elintarvikealan opintoihin!

Keuda Järvenpää Keuda Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää, PUISTOLA-rakennus
14.01.2021

Kuvaus

Päivän aikana voit tutustua elintarvikealan perustutkintoon ja saat tietoa eri osaamisaloista: leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja sekä lihanleikkaaja.
Ota mukaasi jonkinlaiset sisäkengät (esim. sisäpelikengät), t-paita ja keittiöön sopivat housut. Ei koruja, kynsilakkaa eikä lävistyksiä. Pitkät hiukset kiinni. Pääset tutustumisen aikana osallistumaan keittiötyöskentelyyn.
Tutustumisen jälkeen talo tarjoaa lounaan!
Tavataan klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa!

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 050-3507546
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.

Pajat 14.01.2021