Tapahtuma

Elintarvikealaan tutustuminen Sibeliuksenväylällä 14.1.21

Tervetuloa tutustumaan elintarvikealan opintoihin!

Keuda Järvenpää Keuda Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää, PUISTOLA-rakennus
14.01.2021

Kuvaus

Päivän aikana voit tutustua elintarvikealan perustutkintoon ja saat tietoa eri osaamisaloista: leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja sekä lihanleikkaaja.
Ota mukaasi jonkinlaiset sisäkengät (esim. sisäpelikengät), t-paita ja keittiöön sopivat housut. Ei koruja, kynsilakkaa eikä lävistyksiä. Pitkät hiukset kiinni. Pääset tutustumisen aikana osallistumaan keittiötyöskentelyyn.
Tutustumisen jälkeen talo tarjoaa lounaan!
Tavataan klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa!

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 050-3507546

Haluaisitko muokata varaustasi?

Pyydä varauksesi muokkauslinkki.
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Nyt ilmoittaudutaan! Valitse tapahtumasta sinua kiinnostavat pajat ja ilmoittaudu niihin. Ilmoittautuminen onnistuu palvelun omassa varauskalenterissa. Valitsethan kerralla ohjelmaa koko päiväksi. Vahvistettua varauksesi saat jättämääsi sähköpostiosoitteeseen muistilapun ilmoittautumisistasi.

Pajat 14.01.2021