Tapahtuma

Ravintola- ja catering -alaan tutustuminen (kokki, tarjoilija) Sibeliuksenväylällä 21.1.21

Tervetuloa tutustumaan kokin ja tarjoilijan koulutukseen!

Keuda Järvenpää Keuda Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää, PUISTOLA-rakennus
21.01.2021

Kuvaus

Päivän aikana klo 9-14 sinulla on mahdollisuus tutustua ravintola- ja catering -alan opiskeluun. Koulutamme sekä kokkeja tai tarjoilijoita. Ota mukaasi jonkinlaiset sisäkengät (groksit, sisäpelikengät tms.). Vaatteiden tulee sellaisia, että voit toimia keittiössä. Pitkät hiukset kiinni; ei koruja tai kynsilakkaa.

Tapaamme klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa Sibeliuksenväylä 55! Talo tarjoaa lounaan päivän aikana.

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 050-3507546
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.

Pajat 21.01.2021