Tapahtuma

Ravintola- ja catering -alaan tutustuminen (kokki, tarjoilija) Sibeliuksenväylällä 21.1.21

Tervetuloa tutustumaan kokin ja tarjoilijan koulutukseen!

Keuda Järvenpää Keuda Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää, PUISTOLA-rakennus
21.01.2021

Kuvaus

Päivän aikana klo 9-14 sinulla on mahdollisuus tutustua ravintola- ja catering -alan opiskeluun. Koulutamme sekä kokkeja tai tarjoilijoita. Ota mukaasi jonkinlaiset sisäkengät (groksit, sisäpelikengät tms.). Vaatteiden tulee sellaisia, että voit toimia keittiössä. Pitkät hiukset kiinni; ei koruja tai kynsilakkaa.

Tapaamme klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa Sibeliuksenväylä 55! Talo tarjoaa lounaan päivän aikana.

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 050-3507546

Haluaisitko muokata varaustasi?

Pyydä varauksesi muokkauslinkki.
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Nyt ilmoittaudutaan! Valitse tapahtumasta sinua kiinnostavat pajat ja ilmoittaudu niihin. Ilmoittautuminen onnistuu palvelun omassa varauskalenterissa. Valitsethan kerralla ohjelmaa koko päiväksi. Vahvistettua varauksesi saat jättämääsi sähköpostiosoitteeseen muistilapun ilmoittautumisistasi.

Pajat 21.01.2021