Paja

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Täsmätietoa ja toiminnallista tutustumista opiskeluun ja alaan!

Kuvaus

Kokkina tunnet raaka-aineet ja makujen salat, kun valmistat laadukasta ruokaa yksittäisille asiakkaille ja asiakasryhmille.
Tarjoilijana huolehdit laadukkaasta asiakaspalvelusta sekä ruokien että juomien tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua.

Keudassa on hyvät laitteet ja uudet tilat oppimisen tueksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alaan myös käytännössä, sillä järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia aina kahvituksista à la carte -tarjoiluihin. Joustavat opinnot mahdollistavat juuri sinun näköisesi tutkinnon – voit täydentää osaamistasi esimerkiksi elintarvikealan, liiketoiminnan tai matkailualan tutkinnoilla. Osallistumme aktiivisesti alan kilpailuihin, tapahtumiin ja esim. Gastro-messuille.

Ilmoittaudu pajaan

22.04.2020
  • 09:00 – 10:00 Kokoontuminen ala-aulassa
    1 / 20
    Varaukset
  • 10:10 – 11:10 Kokoontuminen ala-aulassa
    3 / 20
    Varaukset
  • 12:00 – 13:00 Kokoontuminen ala-aulassa
    0 / 20
    Varaukset
  • 13:10 – 14:10 Kokoontuminen ala-aulassa
    0 / 20
    Varaukset