Avoimet ovet Kirkkotiellä 17.1.2020

Tule tutustumaan ammatilliseen koulutukseen

Keuda Tuusula Kirkkotie 31, 04310 Tuusula
17.01.2020

Olet tervetullut tutustumaan lähihoitaja-, kampaaja- ja kosmetologikoulutuksiin! Avoimien ovien aamupäivä sisältää oppilaitokseen ja opetukseen tutustumista tuutorien ja opettajien opastamana. Ovet ovat avoinna oppitunneille. Päivään sisältyy myös yhteinen info. Kampaajaopiskelijat järjestävät hiusnäytöksen, jossa he näyttävät luomuksiansa. Tapahtumaan on hyvä ilmoittautua opinto-ohjaaja Outi Karille, outi.kari@keuda.fi.

Avoimet ovet on hyvä aloittaa joko klo 8.30 tai 9.30 auditoriossa olevalla infolla. Sen jälkeen tuutoropiskelijat esittelevät oppilaitosta ja pääset tutustumaan oppitunteihin ja toimintaan. Hiusnäytös pidetään klo 10.15 ruokasalissa.

Palaute

Tapahtuma on päättynyt. Miten meni ja millaista oli? Anna palautetta! Näin tapahtumasta voidaan ensi kerralla tehdä entistä parempi.

Anna palautetta

Pajat 17.01.2020