Avoimet ovet Kirkkotiellä 17.1.2020

Tule tutustumaan ammatilliseen koulutukseen

Keuda Tuusula Kirkkotie 31, 04310 Tuusula
17.01.2020

Olet tervetullut tutustumaan lähihoitaja-, kampaaja- ja kosmetologikoulutuksiin! Avoimien ovien aamupäivä sisältää oppilaitokseen ja opetukseen tutustumista tuutorien ja opettajien opastamana. Ovet ovat avoinna oppitunneille. Päivään sisältyy myös yhteinen info. Kampaajaopiskelijat järjestävät hiusnäytöksen, jossa he näyttävät luomuksiansa. Tapahtumaan on hyvä ilmoittautua opinto-ohjaaja Outi Karille, outi.kari@keuda.fi.

Pajat 17.01.2020

translation missing: fi.date.day_names