Tapahtuma

Rantakylän yhtenäiskoulun 5-6lk:n valinnaisainepajat lv.2019-2020

Esivalinnan perusteella on rakennettu lopullinen pajapaletti. Tee valintasi huolella ja ajoissa! (5lk: 29.4. alkaen ja 4 lk: 30.4. alkaen!) Pajat täyttyvät nopeasti!

Rantakylän yhtenäiskoulu Rantakylän yhtenäiskoulu
15.08.2019

Kuvaus

Koulukohtaiset valinnaisaineet (0,5 + 0,5 vvh) on annettu oppilaan valittavaksi. Valinnaisainepajoja perustetaan enintään 18 kpl. Oppilas valitsee kaksi pajaa, joiden on oltava eri jaksoissa. Opiskelu kussakin pajassa kestää jakson verran eli 10 x 2 oppituntia. Osallistujamäärä on rajattu. Jos pajaan ei mahdu, on valittava joku toinen paja. Pajaa ei perusteta, mikäli siihen ei tule riittävästi valintoja. KO-6lk minä kodissa -paja on tarkoitettu vain kuutosluokkalaisille. Älä valitse pajaa, jolla olet jo ollut!

Järjestäjän yhteyshenkilö

Petri Pulkkinen petri.pulkkinen@mikkeli.fi
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtumapäivä koittaa. Ennen tapahtumaa järjestelytiimi tulostaa osallistujalistat ja jakaa ne tapahtuman avainhenkilöille. Pajan pitäjät valmennetaan opetustuokion pitämiseen ja samalla varmistetaan että kaikilla on tarvittavat materiaalit ja välineet käytössä. Iloista PopUp-koulupäivää!

Pajat 15.08.2019