Rantakylän yhtenäiskoulun 5-6lk:n valinnaisainepajat lv.2019-2020

Esivalinnan perusteella on rakennettu lopullinen pajapaletti. Tee valintasi huolella ja ajoissa! (5lk: 29.4. alkaen ja 4 lk: 30.4. alkaen!) Pajat täyttyvät nopeasti!

Rantakylän yhtenäiskoulu Rantakylän yhtenäiskoulu

Koulukohtaiset valinnaisaineet (0,5 + 0,5 vvh) on annettu oppilaan valittavaksi. Valinnaisainepajoja perustetaan enintään 18 kpl. Oppilas valitsee kaksi pajaa, joiden on oltava eri jaksoissa. Opiskelu kussakin pajassa kestää jakson verran eli 10 x 2 oppituntia. Osallistujamäärä on rajattu. Jos pajaan ei mahdu, on valittava joku toinen paja. Pajaa ei perusteta, mikäli siihen ei tule riittävästi valintoja. KO-6lk minä kodissa -paja on tarkoitettu vain kuutosluokkalaisille. Älä valitse pajaa, jolla olet jo ollut!

Petri Pulkkinen petri.pulkkinen@mikkeli.fi

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.

Pajat 15.08.2019