Siirry pääsisältöön
Tapahtuma

Elintarvikealaan tutustuminen ke 25.1.23 klo 9 - 12, Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55

Aamupäivän aikana mahdollisuus tutustua elintarvikealan opintoihin (osaamisalat: leipuri-kondiittori; elintarvikkeiden valmistaja sekä lihanleikkaaja)

Keuda Järvenpää Keuda Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää, PUISTOLA-rakennus
25.01.2023

Kuvaus

Aamupäivän aikana on mahdollisuus tutustua elintarvikealan eri osaamisaloihin: leipuri-kondiittorin; elintarvikkeiden valmistajan sekä lihanleikkaajan opintoihin. Aamupäivän päätteeksi talo tarjoaa lounaan! Ota mukaasi sisäkengät, keittiöön sopivat housut sekä t-paita. Nähdään klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa!

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 0503507546
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.

Pajat 25.01.2023