Händelse

Koulutusinfo Tuusulan Kirkkotiellä 8.2.2022

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin ja oppilaistokseen. Saat kuulla myös, minkälaista on ammatillinen opiskelu.

Keuda Tuusula Kirkkotie 31 Tuusula
08.02.2022

Beskrivning

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin. Kirkkotiellä voit suorittaa lastenohjaaja-, nuoriso- ja yhteisöohjaaja-, lähihoitaja-, kampaaja- tai kosmetologitutkinnon. Aluksi pidämme infon auditoriossa ja sen jälkeen teemme kierroksen oppilaitoksessa. Info alkaa klo 13 ja päättyy noin klo 14. Kokoontuminen oppilaitoksen pääaulassa.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105

Vill du ändra din bokning?

1. Idéskapande
  2. Publicera verkstäder
  3. Bekanta dig med verkstäder
  4. Anmälan

Nu anmäler vi oss! Välj de verkstäder som intresserar dig och anmäl dig via tjänstens bokningskalender. Väl program för hela dagen på en gång. När du bekräftat dina val får du en kom ihåg-lapp i din e-post.

Verkstäder 08.02.2022