Siirry pääsisältöön
Tapahtuma

Elintarvikealaan tutustuminen Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, 25.1.2022 klo 9 - 12

Aamupäivän aikana mahdollisuus tutustua elintarvikealan opintoihin (osaamisalat: leipuri-kondiittori; elintarvikkeiden valmistaja sekä lihanleikkaaja)

Keuda Järvenpää Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, PUISTOLA-rakennus
25.01.2022

Kuvaus

Aamupäivän aikana on mahdollisuus tutustua elintarvikealan eri osaamisaloihin: leipuri-kondiittorin; elintarvikkeiden valmistajan sekä lihanleikkaajan opintoihin. Aamupäivän päätteeksi talo tarjoaa lounaan! Ota mukaasi sisäkengät, keittiöön sopivat housut sekä t-paita. Nähdään klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa!

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 0503507546
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.

Pajat 25.01.2022