Avoimet Ovet Kirkkotiellä 21.1.2022

Ovet ovat avoinna Tuusula Kirkkotiellä. Voit tutustua lähihoitaja-, lastenohjaaja-, nuoriso- ja yhteisöohjaaja-, kosmetologi- ja kampaajakoulutuksiin.

Keuda Tuusula Kirkkotie 31 Tuusula
21.01.2022

Avoimissa Ovissa on ohjelmaa klo 8.30-11.30. Voit tulla aamupäivän aikana mihin aikaan vain, mutta hyvä aloitusaika on info auditoriossa joko klo 8.30 tai klo 9.30. Sen jälkeen pääset kiertämään tuutorien opastamana Kirkkotien toimipisteessä. Ovet ovat avoinna oppitunneille, joilla myös kerrotaan opiskelusta ja esitellään tutkintoja. Opiskelijat järjestävät lisäksi erityistä ohjelmaa, kuten kampaajaopiskelijoiden toteuttaman hiusmuotinäytöksen. Kirkkotien tutkinnot ovat lähihoitaja, lastenohjaaja, nuoriso- ja yhteisöohjaaja, kampaaja ja kosmetologi.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105

Ideointivaiheessa valmistellaan tuleva tapahtuma. Järjestelytiimi vastaa aikataulujen laatimisesta ja tapahtuman tiedottamisesta. Ideointivaiheessa halukkaat pajanpitäjät voivat jättää alustavan pajaehdotuksen, joista järjestelytiimi valitsee päivään sopivat. Voit jättää pajaehdotuksesi tässä. Ainoastaan järjestelytiimi voi nähdä ehdotuksesi.

Ehdota uutta pajaa

Pajat 21.01.2022