Siirry pääsisältöön
Tapahtuma

Elintarvikealaan tutustuminen Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, 16.11.2021 klo 9 - 12

Aamupäivän aikana mahdollisuus tutustua elintarvikealan opintoihin (osaamisalat: leipuri-kondiittori; elintarvikkeiden valmistaja sekä lihanleikkaaja)

Keuda Järvenpää Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, PUISTOLA-rakennus
16.11.2021

Kuvaus

Aamupäivän aikana on mahdollisuus tutustua elintarvikealan eri osaamisaloihin: leipuri-kondiittorin; elintarvikkeiden valmistajan sekä lihanleikkaajan opintoihin. Aamupäivän päätteeksi talo tarjoaa lounaan! Ota mukaasi sisäkengät, keittiöön sopivat housut sekä t-paita. Nähdään klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa!

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 0503507546

Haluatko muokata luomaasi pajaa?

Pyydä pajan muokkauslinkki
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Pajojen julkaisuvaiheessa järjestelytiimin hyväksymistä pajaehdotuksista luodaan lopulliset pajasivut, jotka ovat samalla pajojen tiedotus- ja mainossivuja. Pajanpitäjät voivat muokata aiemmin palvelussa jättämästään ehdotuksesta valmiin pajakuvauksen tai tehdä sen kokonaan uudelleen klikkaamalla alla olevaa painiketta. Pajat tulevat julkisesti näkyviin vasta järjestelytiimin hyväksyttyä ja julkaistua ne.

Ehdota uutta pajaa