Siirry pääsisältöön
Tapahtuma

Elintarvikealaan tutustuminen Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, 16.11.2021 klo 9 - 12

Aamupäivän aikana mahdollisuus tutustua elintarvikealan opintoihin (osaamisalat: leipuri-kondiittori; elintarvikkeiden valmistaja sekä lihanleikkaaja)

Keuda Järvenpää Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, PUISTOLA-rakennus
16.11.2021

Kuvaus

Aamupäivän aikana on mahdollisuus tutustua elintarvikealan eri osaamisaloihin: leipuri-kondiittorin; elintarvikkeiden valmistajan sekä lihanleikkaajan opintoihin. Aamupäivän päätteeksi talo tarjoaa lounaan! Ota mukaasi sisäkengät, keittiöön sopivat housut sekä t-paita. Nähdään klo 9 PUISTOLA-rakennuksessa!

Järjestäjän yhteyshenkilö

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 0503507546

Haluaisitko muokata varaustasi?

Pyydä varauksesi muokkauslinkki.
  1. Ideointi
  2. Pajojen julkaisu
  3. Pajoihin tutustuminen
  4. Ilmoittautuminen
  5. PopUp-koulupäivä

Nyt ilmoittaudutaan! Valitse tapahtumasta sinua kiinnostavat pajat ja ilmoittaudu niihin. Ilmoittautuminen onnistuu palvelun omassa varauskalenterissa. Valitsethan kerralla ohjelmaa koko päiväksi. Vahvistettua varauksesi saat jättämääsi sähköpostiosoitteeseen muistilapun ilmoittautumisistasi.