Händelse

Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B AVOIMET OVET TO 14.10.21

Keuda Järvenpään Sibeliuksenväylän 55 B AVOIMET OVET to 14.10.21. Infot klo 9 ja klo 12 ja niiden jälkeen mahdollisuus kierrellä oppilaitoksessa. Varaa aikaa 1,5 tuntia vierailuusi

Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää
14.10.2021

Beskrivning

Avoimissa ovissa voit tutustua kaikkii koulutuksiimme (ravintola- ja catering -ala: kokki ja tarjoilija; matkailuala; tekstiili- ja muotiala; elintarvikeala; valma-tuva -koulutus). Infot klo 9 ja klo 12 PUISTOLA-rakennuksessa. Infojen jälkeen mahdollisuus kiertää oppilaitoksessa.

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 0503507546
  1. Idéskapande
  2. Publicera verkstäder
  3. Bekanta dig med verkstäder
  4. Anmälan

I skedet att bekanta sig kan deltagarna bekanta sig med evenemangets utbud av verkstäder. Du kan bläddra bland verkstäderna och bestämma dig på förhand var du vill delta. I detta skede är det inte möjligt att anmäla sig. Anmälan öppnas kl 06:00 dagen då skedet för anmälan börjar.