Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B AVOIMET OVET TO 14.10.21

Keuda Järvenpään Sibeliuksenväylän 55 B AVOIMET OVET to 14.10.21. Infot klo 9 ja klo 12 ja niiden jälkeen mahdollisuus kierrellä oppilaitoksessa. Varaa aikaa 1,5 tuntia vierailuusi

Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää
14.10.2021

Avoimissa ovissa voit tutustua kaikkii koulutuksiimme (ravintola- ja catering -ala: kokki ja tarjoilija; matkailuala; tekstiili- ja muotiala; elintarvikeala; valma-tuva -koulutus). Infot klo 9 ja klo 12 PUISTOLA-rakennuksessa. Infojen jälkeen mahdollisuus kiertää oppilaitoksessa.

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 0503507546

Tutustumisvaiheessa tapahtuman osallistujilla on mahdollisuus tutustua tulevaan pajatarjontaan. Voit selata pajasivuja ja miettiä jo ennakkoon, mihin haluaisit osallistua kun ilmoittautuminen alkaa. Tutustumisvaiheessa ilmoittautuminen ei ole vielä mahdollista. Ilmoittautuminen alkaa ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä klo 06:00.