Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B AVOIMET OVET TO 14.10.21

Keuda Järvenpään Sibeliuksenväylän 55 B AVOIMET OVET to 14.10.21. Infot klo 9 ja klo 12 ja niiden jälkeen mahdollisuus kierrellä oppilaitoksessa. Varaa aikaa 1,5 tuntia vierailuusi

Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä 55 B, Järvenpää
14.10.2021

Avoimissa ovissa voit tutustua kaikkii koulutuksiimme (ravintola- ja catering -ala: kokki ja tarjoilija; matkailuala; tekstiili- ja muotiala; elintarvikeala; valma-tuva -koulutus). Infot klo 9 ja klo 12 PUISTOLA-rakennuksessa. Infojen jälkeen mahdollisuus kiertää oppilaitoksessa.

Mirja Pitkänen mirja.pitkanen@keuda.fi 0503507546