Kasvatus- ja ohjausalan pajapäivä 16.11.2021 Tuusulan Kirkkotiellä

Pajapäivä on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalan opinnoista kiinnostuneille 9.-luokkalaisille, 10.-luokkalaisille tai Valmassa opiskeleville.

Keuda Tuusula Tuusula Kirkkotie 31
16.11.2021

Kasvatus- ja ohjausalan pajapäivä Tuusulan Kirkkotiellä 16.11.2021 klo 9-14. Pajapäivä on 9.-luokkalaisille, 10.-luokkalaisille tai Valmassa opiskeleville tarkoitettu tutustumispäivä. Päivän aikana tutustutaan Tuusulan Kirkkotiellä opiskeluun, ammatillisiin opintoihin ja erityisesti kasvatus- ja ohjausalan koulutukseen. Päivän aikana saat tietoa ja pääset kokemaan opiskelua toiminnallisesti. Keuda tarjoaa ruuan tutustujille.

Paula Haatanen paula.haatanen@keuda.fi 040 174 4531