Kasvatus- ja ohjausalan pajapäivä 16.11.2021 Tuusulan Kirkkotiellä

Pajapäivä on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalan opinnoista kiinnostuneille 9.-luokkalaisille, 10.-luokkalaisille tai Valmassa opiskeleville.

Keuda Tuusula Tuusula Kirkkotie 31
16.11.2021

Kasvatus- ja ohjausalan pajapäivä Tuusulan Kirkkotiellä 16.11.2021 klo 9-14. Pajapäivä on 9.-luokkalaisille, 10.-luokkalaisille tai Valmassa opiskeleville tarkoitettu tutustumispäivä. Päivän aikana tutustutaan Tuusulan Kirkkotiellä opiskeluun, ammatillisiin opintoihin ja erityisesti kasvatus- ja ohjausalan koulutukseen. Päivän aikana saat tietoa ja pääset kokemaan opiskelua toiminnallisesti. Keuda tarjoaa ruuan tutustujille.

Paula Haatanen paula.haatanen@keuda.fi 040 174 4531

Pajojen julkaisuvaiheessa järjestelytiimin hyväksymistä pajaehdotuksista luodaan lopulliset pajasivut, jotka ovat samalla pajojen tiedotus- ja mainossivuja. Pajanpitäjät voivat muokata aiemmin palvelussa jättämästään ehdotuksesta valmiin pajakuvauksen tai tehdä sen kokonaan uudelleen klikkaamalla alla olevaa painiketta. Pajat tulevat julkisesti näkyviin vasta järjestelytiimin hyväksyttyä ja julkaistua ne.

Ehdota uutta pajaa

Pajat 16.11.2021