Händelse

Lähihoitajakoulutuksen pajapäivä 16.11.2021 Tuusulan Kirkkotiellä

Pajapäivä on tarkoitettu lähihoitajatutkinnosta kiinnostuneille 9.-luokkalaisille tai valmalaisille.

Keuda Tuusula Tuusula
16.11.2021

Beskrivning

Pajapäivä on 9.-luokkalaisille, Valma-koulutuksessa tai 10.-luokalla opiskeleville tarkoitettu tutustumispäivä. Päivän aikana tutustutaan Tuusulan Kirkkotiellä opiskeluun, ammatillisiin opintoihin ja erityisesti lähihoitajakoulutukseen. Päivän aikana saat tietoa ja pääset kokemaan opiskelua toiminnallisesti. Keuda tarjoaa ruuan tutustujille.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105

1. Idéskapande
  2. Publicera verkstäder
  3. Bekanta dig med verkstäder
  4. Anmälan

I skedet för idéskapande förbereds det kommande evenemanget. Arrangörsteamet ansvarar för skapandet av tidtabeller och för information om evenemanget. I detta skede kan villiga verkstadshållare lämna in preliminära förslag på verkstäder av vilka arrangörsteamet väljer ut lämpliga till evenemanget. Du kan lämna in ditt förslag här. Endast arrangörsteamet kan se ditt förslag.

Föreslå en ny verkstad