Lähihoitajakoulutuksen pajapäivä 16.11.2021 Tuusulan Kirkkotiellä

Pajapäivä on tarkoitettu lähihoitajatutkinnosta kiinnostuneille 9.-luokkalaisille tai valmalaisille.

Keuda Tuusula Tuusula
16.11.2021

Pajapäivä on 9.-luokkalaisille, Valma-koulutuksessa tai 10.-luokalla opiskeleville tarkoitettu tutustumispäivä. Päivän aikana tutustutaan Tuusulan Kirkkotiellä opiskeluun, ammatillisiin opintoihin ja erityisesti lähihoitajakoulutukseen. Päivän aikana saat tietoa ja pääset kokemaan opiskelua toiminnallisesti. Keuda tarjoaa ruuan tutustujille.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105

Ideointivaiheessa valmistellaan tuleva tapahtuma. Järjestelytiimi vastaa aikataulujen laatimisesta ja tapahtuman tiedottamisesta. Ideointivaiheessa halukkaat pajanpitäjät voivat jättää alustavan pajaehdotuksen, joista järjestelytiimi valitsee päivään sopivat. Voit jättää pajaehdotuksesi tässä. Ainoastaan järjestelytiimi voi nähdä ehdotuksesi.

Ehdota uutta pajaa