Lähihoitajakoulutuksen pajapäivä 16.11.2021 Tuusulan Kirkkotiellä

Pajapäivä on tarkoitettu lähihoitajatutkinnosta kiinnostuneille 9.-luokkalaisille tai valmalaisille.

Keuda Tuusula Tuusula
16.11.2021

Pajapäivä on 9.-luokkalaisille, Valma-koulutuksessa tai 10.-luokalla opiskeleville tarkoitettu tutustumispäivä. Päivän aikana tutustutaan Tuusulan Kirkkotiellä opiskeluun, ammatillisiin opintoihin ja erityisesti lähihoitajakoulutukseen. Päivän aikana saat tietoa ja pääset kokemaan opiskelua toiminnallisesti. Keuda tarjoaa ruuan tutustujille.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105