Koulutusinfo Tuusulassa Kirkkotiellä 26.10.2021

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin ja toimipisteeseen.

Keuda Tuusula Kirkkotie 31 Tuusula
26.10.2021

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin. Kirkkotiellä voit suorittaa lastenohjaaja-, nuoriso- ja yhteisöohjaaja-, lähihoitaja-, kampaaja- tai kosmetologitutkinnon. Aluksi pidämme infon auditoriossa ja sen jälkeen teemme kierroksen oppilaitoksessa. Info alkaa klo 13 ja päättyy noin klo 14. Kokoontuminen oppilaitoksen pääaulassa.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105

Ideointivaiheessa valmistellaan tuleva tapahtuma. Järjestelytiimi vastaa aikataulujen laatimisesta ja tapahtuman tiedottamisesta. Ideointivaiheessa halukkaat pajanpitäjät voivat jättää alustavan pajaehdotuksen, joista järjestelytiimi valitsee päivään sopivat. Voit jättää pajaehdotuksesi tässä. Ainoastaan järjestelytiimi voi nähdä ehdotuksesi.

Ehdota uutta pajaa

Pajat 26.10.2021