Koulutusinfo Tuusulassa Kirkkotiellä 26.10.2021

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin ja toimipisteeseen.

Keuda Tuusula Kirkkotie 31 Tuusula
26.10.2021

Koulutusinfossa pääset tutustumaan Keuda Tuusulan Kirkkotien koulutuksiin. Kirkkotiellä voit suorittaa lastenohjaaja-, nuoriso- ja yhteisöohjaaja-, lähihoitaja-, kampaaja- tai kosmetologitutkinnon. Aluksi pidämme infon auditoriossa ja sen jälkeen teemme kierroksen oppilaitoksessa. Info alkaa klo 13 ja päättyy noin klo 14. Kokoontuminen oppilaitoksen pääaulassa.

Outi Kari outi.kari@keuda.fi 0504344105